FLOW! Kreativt verksted for ungdom

Huset, Alta, 22.-24. november


Gjennom to workshoper under Samisk kunstfestival i Alta får deltagerne delta i to ulike disipliner, litteratur og kunst. Verkstedet er åpent for ungdom mellom 15-18 år og Huset i Alta er stedet. NB. Påmelding!


Å oppnå flow gjennom kreativitet Kunstnerisk kreativitet er en av aktivitetene som kan føre individet inn i en tilstand av flow, der individet glemmer seg selv ved å fokusere på noe lystbetont.


Workshopene starter på skratch og deltagerne trenger ingen forhåndskunnskaper. Gjennom 10,5 timer fordelt på tre dager håper festivalen med dette å sette lys på kunstens kraft og nå ut til ungdom som er nysgjerrig på å utforske egne grenser.


Fredag 22. november kl 16.00-18.30

Lørdag 23. november kl. 12.00-16.00 Søndag 24. november kl. 12.00-16.00


Lene E Westerås: Westerås har jobbet med Workshops in Creative Writing gjennom 10 år i Midtøsten og har selv utgitt fire barnebøker, poesi og faktabøker. Hun er forfatter, redaktør og billedkunstner bosatt i Tromsø.


Laila Kolostyák: Billedkunster. Kolostyák er en dreven kursholder med mange prosjekt bak seg. Hun har jobbet i ulike deler av verden og har stor erfaring innen feltet. Mange vil kjenne henne fra snø- og isprosjekter i Alta sentrum som gjennom flere år har involvert en generasjon av unge altaværinger.


Workshopholder i litteratur : Lene E Westerås Workshopholder i kunst: Laila Kolostyák

Arrangementet er et samarbeidsprosjekt med Samisk nasjonal kompetansetjeneste – psykisk helsevern og rus (SANKS) og Huset (ungdommens hus i Alta).


Kontaktperson og påmelding: Lene E Westerås, westeraas@gmail.com

Lene E. Westerås (Foto: Käthe Øien) og Laila Kolostyak (Foto: Ali Badri)

Nyeste innlegg